Uitleg!

Lees onderstaande uitspraak rustig door en beantwoord daaronder de volgende vraag: Welke gevoelens liggen ten grondslag aan de uitspraak van de respondent? Verplaats je in de respondent en hou bij je antwoord in gedachten dat hij of zij zich uitspreekt over de toekomst van Nederland.

Uitspraak:

als het de verkeerde kant uit zou gaan , zouden er niet zoveel dure auto's rondrijden of boten in de jachthaven liggen of 3x op vakantie gaan.

geslacht], ", ", $data[$id]->leeftijd, ", Opleiding: ", $opleiding[$data[$id]->opleiding];?> Score: Iets meer de goede dan verkeerde kant op

Bekijk volgende uitspraak »

Interpretaties van deze uitspraak

Schrijf hieronder op welke gevoelens volgens jou in het antwoord naar voren komen. Anderen kunnen op jouw interpretatie reageren. Brengt je dat op andere gedachten? Dan pas je je interpretatie aan met de “edit” functie. Wanneer iemand anders al een interpretatie heeft gegeven kan jij daarbij aansluiten door te upvoten of door kritiek te leveren. Je kunt ook een hele eigen interpretatie opschrijven. Wanneer je vindt dat er in een fragment geen emotie voorkomt is het handig dat je dat ook opschrijft. Probeer onder elk fragment iets neer te zetten. Aan de rechter kan zie je welke interpretaties er tot nu toe zijn voor alle uitspraken. Om een interpretatie te geven log je in met een facebook, twitter of disqus account.

comments powered by Disqus

Interpretaties van alle uitspraken:

Je bent vrij om je eigen interpretatie op te schrijven. Hieronder zie je interpretatie van andere onderzoekers op basis van andere antwoorden. Je kunt een dergelijke interpretatie overtypen of kopiëren wanneer je die ook hier vindt passen.